Enneagram Workshop/ Webinar

Data Opleiding
11 mei 2021
Tijd
19:00
Locatie
Novotel Maastricht
Sibemaweg 10
Prijs
€49,-

Enneagram voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en persoonlijke ontwikkeling.
>> Vraag je je wel eens af wie je bent, waarom je doet wat je doet op de manier waarop je dit doet? 

De workshop Enneagram is een introductie op de negen Enneagram typen, op de krachten en bijbehorende valkuilen en het geeft je begrip voor je eigen gedrag en het gedrag van mensen met een ander Enneagram type dan jijzelf bent. 

===

Soms sta je op een kruispunt in je leven. 
Is dit het werk wat je de komende 15 à 20 jaar nog blijft doen? 
Is dit hoe je de rest van je leven gaat invullen? 

Voordat je antwoord geeft, weet je het antwoord al. Het is 'nee' maar je durft het nog niet hardop te zeggen. 
Je weet namelijk niet wat je dan wel wil, wat je kunt doen. 
Het lijkt alsof je leven zich tot vandaag heeft ontvouwen en dat je het nu zelf moet doen. Terwijl je het al heel je leven zelf hebt gedaan. 

Tijd om uit te vinden wat je wel wil. 

Daarvoor is het heel fijn om te ontdekken wie je zelf bent. Om meer woorden en beeld te krijgen bij wie jij werkelijk bent. 
Vandaar uit kun je dan door. 
Vanuit de ontdekking wie je bent, kun jij je volgende stappen zetten.

Dat is waar ik je bij wil helpen! 

Ik wil je helpen te ontdekken wie je bent én op zoek te gaan naar de verdieping hiervan. 
Weten wie je bent is stap één. 
Weten hoe je vervolgens de dingen in je leven gaat invullen is stap twee. 

Ik doe dat met het persoonlijkheidsmodel Enneagram. 

Het Enneagram bestaat uit negen basistypen. 
Door specifieke vragen te beantwoorden kun je erachter komen welk type bij jou dominant aanwezig is. 

Zo kom je er achter wat je sterke en minder sterke kanten zijn, waardoor je kunt inschatten hoe jouw gedrag zal zijn in bepaalde situaties. 

In de workshop ontdek je 

  • uit welke types het Enneagram bestaat, 
  • wat de specifieke leuke en minder leuke kanten van de types zijn 
  • en hoe je het Enneagram in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever door het leven te gaan door jouw eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen.

We zullen ook een kleine test doen zodat je een indicatie krijgt van jouw type. 
Ben je een Type 1 de Perfectionist of ben je toch meer een type 2 de Helper of de Gever die graag geliefd wil zijn of worden. Of misschien ben je meer het type 7 de Levensgenieter en wil je gewoon blij, gelukkig en tevreden zijn. 

Kortom: je maakt kennis met mij, de trainer Els Verheijen en de hoofdlijnen van het Enneagram systeem zodat je kunt bepalen of dit voor jou een goed instrument is om verder te gaan ontdekken.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en de factuur.

minimaal 6 deelnemers
maximaal 12 deelnemersCOVID-19 veiligheidsmaatregelen
Novotel Maastricht is constant bezig om praktisch oplossingen te bedenken voor alle veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19. En dat lukt ook! Zo zitten we op 1,5 m afstand van elkaar, zijn er desinfecterende gells aanwezig en zijn er looproutes aangebracht. Als je het prettig en/ of veiliger vindt, kun ook nog een mondkapje opzetten. 


Note: De workshops vinden in principe op locatie in plaats. Mocht dit vanwege veiligheidsmaatregelen niet kunnen, dan geef ik de workshop online via Zoom. WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE WORKSHOP/ WEBINAR

“Als ik mijn schaduw zie weet ik dat de zon schijnt.”

Zolang ik Els Verheijen ken, zolang word ik al met deze spreuk geconfronteerd. En ik snap de spreuk, tenminste dat dacht ik.

Totdat ik bij de introductie workshop over het Enneagram (een instrument voor persoonlijke ontwikkeling) was, toen werd het me pas echt duidelijk.

Door naar je eigen schaduw te kijken, door je eigen gedrag wat je in de weg zit te onderzoeken, kom je erachter wat zon is in je leven, wat je goede eigenschappen zijn en hoe je steeds beter wordt in het vinden van je beste zelf.

Els vertelt over het Enneagram op een hele bevlogen manier, met humor en zelfspot. Ze geeft veel voorbeelden waardoor je je een echt beeld kunt vormen over hoe het Enneagram voor jou kan werken. Ze geeft ook veel extra informatie waardoor je in 2,5 uur tijd echt een goede indruk van het Enneagram hebt.

Ik vind de workshop een aanrader voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en het Enneagram in het algemeen en ook voor mensen die hun schaduwkant willen uitzoeken waardoor ze daarna in hun zon kunnen staan.

Josine van de Nobelen


Inschrijven voor de training 'Enneagram Workshop/ Webinar'