7-Daagse Dagopleiding Enneagram

Data Opleiding
18 september 2021 t/m 26 maart 2022
Tijd
10:00
Locatie
Novotel Maastricht
Sibemaweg 10
Prijs
€600,-

Sacrecola wil aan de hand van het Enneagram mensen hun bron van kracht laten ontdekken zodat ze de unieke vorm kunnen vinden waarin ze zichzelf kunnen manifesteren.

Je ontdekt hoe je het Enneagram in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever door het leven te gaan door jouw eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen. Je krijgt tijdens de training niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren in welk typegedrag jij je herkent.


Voor wie is deze opleiding?

Enneagram is voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en voor hen die hun bestaande relaties willen verbeteren. Coaches, coachende managers en andere professionele begeleiders hebben er een instrument mee in handen, waarmee zij hun begeleidingsproces prachtig kunnen verdiepen en versnellen. Het Enneagram is ook een inspirerend en proces versnellend instrument voor organisaties. Besturen, managementteams en medewerkers die in teamverband op zoek zijn naar meer onderlinge verbondenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie.

Waarom bij Sacrecola?

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen innerlijke kompas. En Sacrecola kan je er mee in contact brengen.

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op onze persoonlijkheid dan in de tijd waarin we nu leven. Het geeft je soms het gevoel opgesplitst te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je versnipperd voelt. Enneagram kan je het inzicht geven over wie jij bent in je unieke zijn. Enneagram leert je hoe jij doet wat je doet. Waarom je doet wat je doet. Hoe je anders kan doen als je niet meer in steeds dezelfde valkuilen wilt terecht komen. Keer je leven om door meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid.

Data: (zaterdagen)
18 september 2021
23 oktober 2021
20 november 2021
18 december 2021
22 januari 2021
26 februari 2021
26 maart 2021 


Minimaal 6 deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Note: De trainingen vinden in principe op locatie in plaats. Mocht dit vanwege de Corona veiligheidsmaatregelen niet kunnen, dan geef ik onderdelen online via Zoom. 

COVID-19 veiligheidsmaatregelen
Novotel Maastricht is constant bezig om praktisch oplossingen te bedenken voor alle veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19. En dat lukt ook! Zo zitten we op 1,5 m afstand van elkaar, zijn er desinfecterende gells aanwezig en zijn er looproutes aangebracht. Als je het prettig en/ of veiliger vindt, kun ook nog een mondkapje opzetten. 
.

.


WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE TRAININGEN

Ik heb bij Els een jaartraject Enneagram, alsook enkele workshops over ‘enneagram en de kernkwadranten’ gevolgd. Enneagram is een weg naar verdieping en een brug naar spiritualiteit. In die periode heeft Els me met haar interactieve manier, naast theorie, creatieve oefeningen en lichaamswerk me ook daadwerkelijk inzicht gegeven van waaruit ik naar de wereld kijk.

Els geeft je concrete handvatten en naast inzichten ook impulsen tot verandering.
Ik ben haar heel dankbaar omdat ze me zag voor wie ik echt ben. Els is een ervaren Enneagram trainer. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Kristine Floren

==Inschrijven voor de training '7-Daagse Dagopleiding Enneagram'