10-Daagse Opleiding Enneagram

Data Opleiding
13 april 2021 t/m 15 februari 2022
Tijd
19:00
Locatie
Novotel Maastricht
Sibemaweg 10
Prijs
€525,-

Sacrecola wil aan de hand van het Enneagram mensen hun bron van kracht laten ontdekken zodat ze de unieke vorm kunnen vinden waarin ze zichzelf kunnen manifesteren.

Je ontdekt hoe je het Enneagram in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever door het leven te gaan door jou eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen. Je krijgt tijdens de training niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren in welk typegedrag jij je herkent.


Voor wie is deze opleiding?

Enneagram is voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en voor hen die hun bestaande relaties willen verbeteren. Coaches, coachende managers en andere professionele begeleiders hebben er een instrument mee in handen, waarmee zij hun begeleidingsproces prachtig kunnen verdiepen en versnellen. Het Enneagram is ook een inspirerend en proces versnellend instrument voor organisaties. Besturen, managementteams en medewerkers die in teamverband op zoek zijn naar meer onderlinge verbondenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie.

Waarom bij Sacrecola?

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen innerlijke kompas. En Sacrecola kan je er mee in contact brengen.

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op onze persoonlijkheid dan in de tijd waarin we nu leven. Het geeft je soms het gevoel opgesplitst te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je versnipperd voelt. Enneagram kan je het inzicht geven over wie jij bent in je unieke zijn. Enneagram leert je hoe jij doet wat je doet. Waarom je doet wat je doet. Hoe je anders kan doen als je niet meer in steeds dezelfde valkuilen wilt terecht komen. Keer je leven om door meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid.

Data: (dinsdagavonden)
13 april 2021
18 mei 2021
15 juni 2021
15 juli 2021
14 september 2021
12 oktober 2021
16 november 2021
14 december 2021
11 januari 2022
15 februari 2022

minimaal 6 deelnemers
maximaal 12 deelnemers

Inschrijven voor de training '10-Daagse Opleiding Enneagram'